Η εταιρεία μας, πάντα στο πλευρό κάθε εμπνευσμένου δημιουργού, συμμετέχει στο 1ο Ελληνικό Athens Mini Maker Faire, που διεξάγεται 1 & 2 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ).

maker faire simmetexoume

Σας περιμένουμε στο περίπτερο Γ22-Δ25, όπου θα δείτε όλες τις σύγχρονες, ποιοτικές λύσεις που η εταιρεία μας σας προσφέρει για 3D Εκτύπωση & 3D Σάρωση, από τους οίκους Mcor Technologies, Ultimaker & Fuel-3D.

LAS VEGAS, 6 Ιανουαρίου 2016 - Η Mcor, ο ηγέτης των βιομηχανικών έγχρωμων 3D εκτυπωτών, παρουσίασε σήμερα τον Mcor Arkè, τον πρώτο παγκοσμίως desktop 3D εκτυπωτή, πλήρους χρώματος. Ο premium αυτός 3D εκτυπωτής προσφέρει επίσης χαμηλό κόστος, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Mcor Arke Logo

Ο Mcor Arke αναπτύχθηκε με το όραμα της προσιτής 3D εκτύπωσης πλήρους χρώματος και επιτυγχάνει το σκοπό αυτό διαθέτοντας τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

• Πλήρες, φωτορεαλιστικό χρώμα: Με ανάλυση 4800 × 2400 DPI, ο Mcor Arkè φέρνει την υψηλή ανάλυση χρωμάτων μετασχηματίζοντας την desktop 3D εκτύπωση από ένα μονοχρωματικό κόσμο σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα.
• Οικονομική απόδοση: Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία της Mcor SDL, ο Mcor Arkè κάνει την χαμηλού κόστους αλλά επαγγελματικού επιπέδου 3D εκτύπωση προσιτή.
• Ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον: Κατά την εκτύπωση δεν υπάρχουν επιβλαβείς εκπομπές σωματιδίων ή τοξικές χημικές ουσίες καθιστώντας τον Mcor Arkè μια ασφαλή προσθήκη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό χώρο. Επιπλέον, οι διαδικασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τη λειτουργία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.
• Προσαρμόσιμο και συμπαγές: Ο Mcor Arkè επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια ποικιλία καλυμμάτων για να ταιριάξει με το μοναδικό τους στυλ.
• Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση: Οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και μπάρα LED επιτρέπουν την προβολή της προόδου της κατασκευής από οποιοδήποτε σημείο σε ένα γραφείο, μια τάξη ή κάποιο άλλο χώρο.

 Mcor Arke skins

 

 

 ces-innovation-award

LONG BEACH, Καλιφόρνια, 19 Μαΐου 2015 – Η Mcor Technologies Ltd, ο ηγέτης της 3D εκτύπωσης πλήρους χρώματος, σήμερα ανέβασε περαιτέρω τον πήχη της προσιτής 3D εκτύπωσης χρώματος με την εισαγωγή του Mcor IRIS HD, το οποίο παρέχει χρώμα υψηλής ευκρίνειας σε 360°, καθαρές λεπτομέρειες ενώ μειώνει το ήδη χαμηλότερο λειτουργικό κόστος της αγοράς κατά επιπλέον 20%.

 Tatoo girl back

 

Χτισμένο σε νέους αλγορίθμους και διαθέτοντας ένα νέας σχεδίασης καρβίδιο κοπής, το Mcor IRIS HD κάνει τις έγχρωμες λεπτομέρειες και το κείμενο στα 3D εκτυπωμένο μοντέλα πιο ευκρινή από ποτέ, μεταφέροντας μια φωτορεαλιστική εμφάνιση γύρω από την πλήρη γεωμετρία του μοντέλου και καλύτερη διαχείριση των λεπτομερειών. 

Lemsip box

 

Το Mcor IRIS HD είναι τώρα διαθέσιμο για νέους και υπάρχοντες ιδιοκτήτες των Mcor 3D εκτυπωτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUNLEER, Ιρλανδία, 24 Ιουλίου 2015 – Η Mcor Technologies Ltd., η Ιρλανδική κατασκευάστρια εταιρεία των μοναδικών παγκοσμίως 3D εκτυπωτών με φωτορεαλιστικό χρώμα, σηματοδότησε τα 10 χρόνια στην αγορά με ένα εορταστικό gala στα κεντρικά της γραφεία στo Dunleer της Ιρλανδίας.

powerof10 v3 web1

 

Η Mcor Technologies έχει πρωτοπορήσει αυτή τη δεκαετία στη διάθεση έγχρωμων 3D εκτυπωτών, σε προσιτή τιμή και φιλικών προς το περιβάλλον με χρήση απλού φωτοαντιγραφικού χαρτιού ως πρώτη ύλη κατασκευής αντί για ακριβά πλαστικά ή ασβεστοκονιάματα. Η ναυαρχίδα της εταιρείας, ο 3D εκτυπωτής Mcor IRIS, εκτυπώνει οποιοδήποτε χρώμα υιοθετώντας το παγκόσμιο πρότυπο ICC παρέχοντας την πιο φωτορεαλιστική έγχρωμη 3D εκτύπωση της αγοράς.

 

 

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!