Νέος έγχρωμος desktop 3D εκτυπωτής Mcor Arke!

LAS VEGAS, 6 Ιανουαρίου 2016 - Η Mcor, ο ηγέτης των βιομηχανικών έγχρωμων 3D εκτυπωτών, παρουσίασε σήμερα τον Mcor Arkè, τον πρώτο παγκοσμίως desktop 3D εκτυπωτή, πλήρους χρώματος. Ο premium αυτός 3D εκτυπωτής προσφέρει επίσης χαμηλό κόστος, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Mcor Arke Logo

Ο Mcor Arke αναπτύχθηκε με το όραμα της προσιτής 3D εκτύπωσης πλήρους χρώματος και επιτυγχάνει το σκοπό αυτό διαθέτοντας τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

• Πλήρες, φωτορεαλιστικό χρώμα: Με ανάλυση 4800 × 2400 DPI, ο Mcor Arkè φέρνει την υψηλή ανάλυση χρωμάτων μετασχηματίζοντας την desktop 3D εκτύπωση από ένα μονοχρωματικό κόσμο σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα.
• Οικονομική απόδοση: Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία της Mcor SDL, ο Mcor Arkè κάνει την χαμηλού κόστους αλλά επαγγελματικού επιπέδου 3D εκτύπωση προσιτή.
• Ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον: Κατά την εκτύπωση δεν υπάρχουν επιβλαβείς εκπομπές σωματιδίων ή τοξικές χημικές ουσίες καθιστώντας τον Mcor Arkè μια ασφαλή προσθήκη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό χώρο. Επιπλέον, οι διαδικασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τη λειτουργία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.
• Προσαρμόσιμο και συμπαγές: Ο Mcor Arkè επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια ποικιλία καλυμμάτων για να ταιριάξει με το μοναδικό τους στυλ.
• Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση: Οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και μπάρα LED επιτρέπουν την προβολή της προόδου της κατασκευής από οποιοδήποτε σημείο σε ένα γραφείο, μια τάξη ή κάποιο άλλο χώρο.

 Mcor Arke skins

 

 

 ces-innovation-award

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!