Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

Οι Αρχιτέκτονες, όπως και οι μηχανικοί και οι επαγγελματίες των κατασκευών γνωρίζουν πως δεν υπάρχει υποκατάστατο για την μετατροπή μίας ιδέας σε φυσικό 3D αντικείμενο που εσείς, οι πελάτες σας, καθώς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να κρατάνε στα χέρια τους. Όμως τα χειροποίητα μοντέλα είναι ακριβά και μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Συχνά διακυβεύεται η ακρίβεια εάν μειωθεί η κλίμακα κατασκευής στα μοντέλα, με αποτέλεσμα την επιβράδυνση των διαδικασιών έγκρισης, την μη εκπλήρωση των προσδοκιών και την απώλεια έργων.

Οι 3D εκτυπωτές με χρήση χαρτιού Α4 της Mcor έχουν το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος στη βιομηχανία - 10% -20% οποιασδήποτε άλλης τεχνολογίας - δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μειώσετε το κόστος και να εκτυπώσετε μοντέλα μεγαλύτερης ακρίβειας μέσα σε ώρες αντί για εβδομάδες. Η μοναδική πλήρως έγχρωμη 3D εκτύπωση από την Mcor δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε απευθείας στα μοντέλα σας κεραμίδια, τούβλα και άλλα ακριβή και ρεαλιστικά χρώματα και υφές για τη βελτίωση της επικοινωνίας, τη διασφάλιση ταχύτερης αποδοχής, τη μείωση των χρονοδιαγραμμάτων του έργου και την προσέλκυση νέων πελατών.

Οι 3D εκτυπωτές της Mcor με πρώτη ύλη το απλό χαρτί A4 είναι η ασφαλέστερη, καθαρότερη, πιο εύκολη στη χρήση και πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση, καθιστώντας τους ιδανικούς για το περιβάλλον του γραφείου σας και επιτρέποντας να δημιουργήσετε και να καινοτομήσετε με τρόπους που ποτέ πριν δεν ήταν δυνατοί.

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!