Εκπαίδευση

Είτε είστε εκπαιδευτικός / καθηγητής σε Λύκειο, Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή / Πανεπιστήμιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρισδιάστατη εκτύπωση ως ένα κρίσιμο κομμάτι της διδακτέας ύλης για να ενθουσιάσετε τους σπουδαστές / φοιτητές, εμπλουτίσετε την εκπαίδευσή τους και να ενθαρρύνετε την πρόοδο τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε χειροπιαστά 3D μοντέλα. Για να έχει όμως αποτέλεσμα, η τρισδιάστατη εκτύπωση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους τους σπουδαστές, οικονομικά προσιτή στη λειτουργία της και πάνω απ΄ όλα, ασφαλής.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές της Mcor είναι οι οικονομικότεροι, ασφαλέστεροι και πιο φιλικοί προς το περιβάλλον 3D εκτυπωτές έτσι ώστε εσείς και οι σπουδαστές σας να μπορείτε γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια να κατασκευάζεται φυσικά τρισδιάστατα μοντέλα επαγγελματικής ποιότητας. Οι 3D εκτυπωτές της Mcor, καθώς μπορούν να εκτυπώσουν με ακρίβεια σε πλήρες και ρεαλιστικό χρώμα, ενθαρρύνουν και προάγουν τις σχεδιαστικές ικανότητες των σπουδαστών σε διάφορους τομείς από το σχεδιασμό προϊόντων και τη μηχανική, στην αρχιτεκτονική, ιατρική και τις καλές τέχνες.

Οι 3D εκτυπωτές της Mcor είναι ιδανικοί για κάθε αίθουσα και χώρο διδασκαλίας:

  • Το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας έναντι οποιασδήποτε τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση των σπουδαστών / φοιτητών.
  • Χρησιμοποιεί άμεσα διαθέσιμο χαρτί εκτύπωσης, υδατοδιαλυτή κόλλα και μελάνι για ασφαλή, οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική τρισδιάστατη εκτύπωση.
  • Χωρίς χημικά, αναθυμιάσεις ή κοφτερά εργαλεία που συνεπάγεται ασφαλή, καθημερινή χρήση στο χώρο διδασκαλίας.
  • Το μοντέλα δεν απαιτούν καμία μετεπεξεργασία μετά την εκτύπωσή τους κάτι που συμβάλει στην ευκολία της λειτουργίας.
  • Η υψηλή ανάλυση παράγει ρεαλιστικά μοντέλα με λεπτομέρειες, κοιλότητες και κινούμενα μέρη.
  • Το ασύγκριτα αληθινό χρώμα της Mcor εμβαθύνει την κατανόηση και συμβάλει στην αξιοποίηση από κάθε διδακτικό τμήμα.

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!