Η τεχνολογία SDL της Mcor Technologies

Η πρωτοποριακή, πατενταρισμένη τεχνολογία Selective Deposition Lamination (SDL) της Mcor Technologies αποτελεί τη βάση λειτουργίας των 3D εκτυπωτών της, IRIS και Matrix 300+, που επιτρέπει την απευθείας 3D εκτύπωση φυσικών χειροπιαστών αντικειμένων σε κοινό χαρτί γραφείου Α4 !!!

Χρησιμοποιεί απλά και αξιόπιστα ηλεκτρομηχανικά μέρη, μέσω των οποίων επιστρώνει στην επιφάνεια του χαρτιού φθηνή, απόλυτα ασφαλή και οικολογική χαρτόκολλα. Η επιλεκτική επίστρωση της κόλλας (πυκνά στην επιφάνεια του αντικειμένου – αραιά στο χαρτί που το περιβάλλει) επιτρέπει τη δημιουργία στιβαρών αντικειμένων που αφαιρούνται με αρκετή ευκολία από το πλεονάζον χαρτί μετά το τέλος της κατασκευής τους!

Capture 2

Η απόδοση των διατομών των στρώσεων γίνεται με υψηλής ακρίβειας και επαναληψιμότητας κοπή από κοπίδι καρβιδίου. Τα τελικά αντικείμενα (έγχρωμα και μονόχρωμα) είναι άρτια, στιβαρά, σταθερά και ακριβή και επιδέχονται με μεγάλη ευκολία κάθε είδους δευτερεύουσα μετεπεξεργασία που θα τους προσδώσει τυχόν ειδικότερες ιδιότητες (λείανση, στεγάνωση, εμποτισμό με ρητίνες ή ελαστομερή, βαφή, διάτρηση, συγκόλληση κλπ.), χωρίς κινδύνους και ειδικές απαιτήσεις.

Ολόκληρη η διαδικασία είναι πλήρως απαλλαγμένη από οσμές, υψηλές θερμοκρασίες, αναθυμιάσεις, απαιτήσεις αερισμού και ρυπάνσεις του χώρου και του αέρα από κατάλοιπα, επικίνδυνα χημικά ή σωματίδια, καθιστώντας την 100% φιλική σε περιβάλλον γραφείου, σχολείου, εργαστηρίου!

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!