Τέχνες & Πολιτισμός

Γλύπτες, αγγειοπλάστες, φοιτητές και άλλοι καλλιτέχνες συνεχώς καινοτομούν με διαφορετικά υλικά και φινιρίσματα για να πραγματοποιήσουν το σχεδιαστικό τους όραμα και να ανακαλύψουν καινούργιο. Ένας αυξανόμενος αριθμός από σχεδιαστές αξιοποιούν τις δεξιότητες και την κατανόηση των τρισδιάστατων μορφών σε νέα εργαλεία και νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα την ελευθερία σχεδιασμού που παρέχει η 3D εκτύπωση από απλό χαρτί της Mcor. Οι 3D εκτυπωτές της Mcor δημιουργούν φυσικά τρισδιάστατα αντικείμενα με κοινό χαρτί Α4 γραφείου από ένα αρχείο 3D δεδομένων.

Το χαρτί προσφέρει μοναδικές δυνατότητες δημιουργίας. Η διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης της Mcor και η εξαιρετική υφή των μοντέλων προσθέτει στην καλλιτεχνική έννοια του αποτελέσματος και εμπνέει στην χρήση της τεχνολογίας με τρόπους που πιθανώς δεν έχετε φανταστεί. Επιπλέον, η μοναδική δυνατότητα πλήρως έγχρωμης εκτύπωσης της Mcor σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε περαιτέρω τις δημιουργίες σας με χρώμα.

Με μόλις 10% - 20% του κόστους έναντι οποιασδήποτε άλλης ανταγωνιστικής τεχνολογίας 3D εκτύπωσης, η Mcor ενθαρρύνει, αντί να περιορίζει, τη συνεχή επανάληψη του σχεδιασμού και της καινοτομίας και σας εμπνέει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!