Βιομηχανία & Παραγωγή

Οι πιο καινοτόμες επιχειρήσεις και εταιρείες - από την αυτοκινητοβιομηχανία, τον βιομηχανικό εξοπλισμό, την αεροδιαστημική και την αμυντική βιομηχανία έως τη βιομηχανία υποδημάτων, αθλητικών ειδών, καταναλωτικών αγαθών, ηλεκτρονικών προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού - βασίζονται στην 3D εκτύπωση και την ταχεία προτυποποίηση καθ΄ όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων και σε όλα τα τμήματα της εταιρείας για την επιτάχυνση του χρόνου εισόδου στην αγορά, τη μείωση του κόστους, τη βελτίωση του σχεδιασμού και την διεύρυνση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές της Mcor αποτελούν την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τον σχεδιασμό προϊόντων, το σχεδιασμό συσκευασιών και την δοκιμή της εργονομίας λόγω του εξαιρετικά χαμηλού κόστους των υλικών – μόλις 10% με 20% έναντι οποιασδήποτε άλλης τεχνολογίας 3D εκτύπωσης. Οι 3D εκτυπωτές της Mcor είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν κοινό χαρτί γραφείου Α4 ως υλικό κατασκευής, έτσι μπορείτε να επαναλάβετε τα σχέδιά σας ξανά και ξανά, εστιάζοντας την προσοχή σας στο σχεδιασμό, χωρίς να σας προβληματίζει το κόστος.

Με τους 3D εκτυπωτές της Mcor, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεται πολύτιμος χρόνος και χρήμα στον επιχρωματισμό των αντικειμένων προς απομίμηση του τελικού προϊόντος. Το πλήρες, ακριβές χρώμα, από τη δυνατότητα ρεαλιστικής 3D εκτύπωσης των εκτυπωτών της Mcor τους καθιστά ιδανικούς για μοντέλα παρουσίασης, διευκολύνοντας την επικοινωνία με συναδέλφους και πελάτες. Ηλιακή, θερμοκρασιακή και ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων (FEA) για τον εντοπισμό και την έγκαιρη πρόληψη σχεδιαστικών ατελειών. Το τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ μπορεί να προσφέρει ολοζώντανα αντίγραφα των προϊόντων σε συνεδριάσεις, εμπορικές εκθέσεις, ομάδες εστίασης και να τα φωτογραφίσει για εκστρατείες προώθησης προϊόντων πριν το τελικό προϊόν να είναι διαθέσιμο.

Τα πρωτότυπα της Mcor είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, ακόμα και χωρίς την επάλειψη με βερνίκια, ενώ δεν παραμορφώνονται με το χρόνο ή λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών. Τα μοντέλα μπορούν να διατρηθούν με σπείρωμα και να γίνουν ανθεκτικά στο νερό μετά από μόλις μια σύντομη εμβάπτιση. Μπορείτε ακόμη και να σημειώσετε απευθείας στα μοντέλα κατά την διάρκεια αξιολόγησης του σχεδιασμού.

Η τεχνολογία 3D εκτύπωσης της Mcor με χρήση κοινού χαρτιού παρέχει επίσης μια χαρακτηριστική ευελιξία στη βιομηχανία για την παραγωγή χυτών, σε ένα κλάσμα του κόστους των συμβατικών μεθόδων και των λοιπών τεχνολογιών 3D εκτύπωσης. Το μοτίβο της χύτευσης / του καλουπιού εκτυπώνεται από χαρτί απευθείας μέσω ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε έναν 3D εκτυπωτή Mcor και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε απευθείας πολύπλοκα σχήματα χύτευσης σε πολύ λογική τιμή και πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με συμβατικές πολύπλοκες μεθόδους. Τα σχέδια προσομοιάζουν πολύ με ξύλο, είναι λεία και στιβαρά. Είναι κατάλληλα για τη χύτευση μετάλλων σε χαμηλή θερμοκρασία, όπως ο χρυσός, ο άργυρος, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο αλλά και μετάλλων σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως είναι το αλουμίνιο και ο χάλυβας.

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!