Γραφεία παροχής υπηρεσιών

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές της Mcor είναι ο ιδανικός τρόπος για τις εταιρείες αναπαραγωγής και δισδιάστατης εκτύπωσης να επεκταθούν σε νέες, προσοδοφόρες αγορές με επίκεντρο τον καταναλωτή.             

Για την κατασκευή εξατομικευμένων καταναλωτικών προϊόντων, όπως προσωποποιημένες κορνίζες, παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα, χάρτες ταξιδιών / διαδρομών, δώρα ακόμα και καθημερινά αντικείμενα οικιακής χρήσης σε ένα επίπεδο τιμής που οι καταναλωτές θα αποδεχθούν, οι εταιρείες που θα το αναλάβουν χρειάζονται πλήρως έγχρωμους 3D εκτυπωτές που χρησιμοποιούν οικονομική πρώτη ύλη.

Οι 3D εκτυπωτές της Mcor είναι ιδανικοί για τις εταιρείες αναπαραγωγής και δισδιάστατης εκτύπωσης καθώς:

  • Χρησιμοποιούν ως υλικό κατασκευής κοινό χαρτί
  • Είναι ένα σύστημα χαμηλού κόστους
  • Προσφέρουν πλήρως φωτορεαλιστική έγχρωμη τρισδιάστατη εκτύπωση
  • Είναι περιβαλλοντικά φιλικοί
  • Είναι εύκολοι στη χρήση

Καθώς οι 3D εκτυπωτές της Mcor είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν κοινό χαρτί γραφείου ως υλικό κατασκευής, είναι το διαθέσιμο σύστημα με το χαμηλότερο κόστος, 10% - 20% έναντι οποιουδήποτε άλλου 3D εκτυπωτή. Η μοναδική δυνατότητα πλήρως έγχρωμης εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα από μία επίπονη διαδικασία επιχρωματισμού ενώ προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για τους καταναλωτές να παραμετροποιούν και να προσαρμόζουν τις δημιουργίες τους. H ευελιξία που προσφέρει η χρήση χαρτιού είναι σημαντική καθώς δίνει τη δυνατότητα για χρήση μίας ευρείας γκάμας από φινιρίσματα πού ικανοποιούν σχεδόν κάθε ανάγκη.

Οι 3D εκτυπωτές της Mcor είναι εύκολοι στη χρήση, καθαροί και με συμπαγείς διαστάσεις. Καμία απαίτηση για καθαρισμό από σκόνες, απομάκρυνση υποστηρίξεων με χρήση ισχυρών χημικών ή εγκατάσταση ειδικού εξαερισμού. Όλο το υλικό κατασκευής, όπως και τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα αντικείμενα, είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και ... είναι γεμάτο με υπέροχα χρώματα!